Meglehet,éppen az irányító posztjára kellene egy amolyan dörzsölt,rutinos szerbet hoznunk!Én kizártnak tartom,hogy Celejt kispadra jöjjön - egyrészről olyan jól azért nem megy,másfelől ő egy dobógép,aki abban az esetben hatékony igazán,ha van mellé egy olyan irányítónk aki képes megbontani a védekezést + kiosztásokból kiszolgálni minőségi labdákkal ; ha ez megoldható,luxus egy ilyen fickót ültetni...Aláírom,láttam már Celejnél komolyabb játékintelligenciával rendelkező kosarast,de egyelőre higgyünk a kecskemétieknek,hátha nem véletlenül magasztalják az egekbe lengyel barátunkat!Szvsz Celej semmiképp nem fog Cica kárára játszani,előbbi tipikus hármas + védekezésben Cicára továbbra is van annyira nagy szükség,hogy nem lehet kihagyni a kezdőből (hm,azért de jó ezt leírni!).Szóval levonhatjuk a következtetést : a legtöbb mostmár valóban az irányító személyén múlik!
Ezt illetően bennem már sok minden megfordult - egy vérbeli szerb egyessel képesek lehetnénk egy,az ideinél nyugodtabb pozíciójáték kivitelezésére is.Celej úgysem az az átrohanokapályánésháromemberköztbeviszemziccerbe típusú jolly-joker,mint Dragan + ez esetben Pavelnak is több szerep jutna a palánk alatt.Persze még nagy kérdés,hogy a négyest kivel szeretnénk megoldani - marad Hartvich (aki szerintem sokra viheti nálunk),vagy jön még légiós ? Talán előbbit erősíti,hogy Derricket nem marasztaltuk és Fülöp már aláírt.
A fenti bekezdés persze csak frázis,pl. ahogy én emlékszem,Pokesz még nem nagyon játszatott hasonlót.Nekem (meg szerintem neked is :-) ) meg nagyon mindegy,hogy szerb,esetleg amerikai egyes,csak klappoljon az összhatás és a csapat szakadjon meg a pályán!
Messze van még október!
HAJRÁ OLAJ FOREVER !!!