Helló! Na, megint itt vagyok. Még lesz egy vizsgám 6.-án, amire már sem kedvem, sem energiám nincs felkészülni. Elvileg 29-én végeztem volna ( hüpp ), de egy vizsgát el kellett halasztanom, így az egész elcsúszott, így most itt tartok. Ja, az EKP-t meg át kell vinnem a következő félévre, mert jól elszúrtam. Fogalmam sincs, hogy fogom valaha megtanulni, de mindegy. Ja, egyébként még csak másodéves vagyok, de nemtom, hogy fogom ép ésszel kihúzni a végéig... ÁÁÁÁÁÁ! Egyébként, Te mivel foglalkozol? Na, persze, nem muszáj elárulni, ha titok...:-)))
Megnéztem a Zsarolók városát. Jó kis film, és James elég vicces volt benne. A külsejével is kibékültem, annyira nem rémes, mint amilyennek elsőre tűnt... Az a rész jó volt, amikor Eric Stoltz-cal beszélgetett, és közben kezdett elaludni távirányitóval a kezében. Érdekes, hogy Deborah Unger-rel kétszer is így összepárosították. Persze azért a Karambolban jóval közelebb álltak egymáshoz, legalábbis fizikailag.:-)
Én is nagyon megörültem a Pretty in pink jeleneteknek! A szerep marhára passzol hozzá, de abban igaza volt Roger Ebert-nek, hogy kissé öreg volt már gimnazistának. Bár lehet, hogy megbukott egy párszor, ki tudja... Majd még meg kell néznem egyszer-kétszer, hogy teljesen felfogjam miről van szó. Amúgy megjelent nálunk ez a film DVD-n, még 2002-ben, de mostmár sajna nem lehet kapni. Nemrég fedeztem fel, hogy ezzel az Andy McCarthy-val háromszor is együtt játszottak ( Pretty in pink, Less than zero, Próbababa). És valószínűleg mindig ilyen jó-rossz párosításban. Érdekes...
Én azt sem tudtam, hogy létezik Cinemax csatorna. Az meg mi fán terem? Magyar nyelvű? Sajna, én egy szót sem tudok németül, és már alig emlékszem a Szellemtanya cselekményére, úgyhogy szerintem maximum belekukkantok majd... Majd Te beszámolsz az élményeidről!!! Bár, ah jobban belegondolok, lehet, hogy nincs is rtl II nálunk. Mindegy, ha nincs, akkor valószínűleg belenézni sem fogok.:-)))