tango30 Creative Commons License 2005.07.01 0 0 1935

Hú, de jó sokat írtatok:))))))))))))

na, akkor csatlakozok én is;) úgy látom, az uszkárok nagyon egy húron pendülnek, mert mintha az enyémekröl olvastam volna. Ásás, fészkelödés, ugatás...:D Bár ezek nálunk (mint minden) eléggé megoszlanak. Pl. Pepe nagy "vakond", szó szerint, mert a vakondtúrás a kedvence, soha nem tud elmenni mellette a nélkül, hogy jó nagy lyukat ne kaparna. Ilyenkor szoktam neki mondani én is, hogy "keresd", erre aztán még vadabbul kapar:)))) Sokan megmosolyogták már, mert olyan gözerövel ássa a lyukat, hogy elképesztö. Ja, és közben forog körbe, így a földböl jut minden irányba, és mindenkire:DDD Ezzel ellentétben Kokót nagyon ritkán lehet látni ásni.

Az ugatás is a Pepe reszortja nálunk: szinte mindenre, és mindenkire ugat. Autóból kimondottan szereti ugatni a teheneket és a lovakat az út mentén:) Koko meg egyáltalán nem egy ugatós, néha ha nagy ramazuri van, besegít az anyjának. Ja, és a Koko a kutyákra alergiás, azokat rendszeresen megugatja, de mást tényleg nem.

A vackolás ugye mindkettöre jellemzö, néha elképesztö helyeket találnak. Nagyon szivesen alsznak a mosott ruha tetején (ugye milyen jó, hogy rendesen vannak fürdetve?), ami még vasalásra vár.

És tévénézés közben is mindkettönek megvan a helye: Koko a lábhajlatokban szeret feküdni, Pepe meg ölben, vagy csak úgy odabújva, mindegy milyen helyre;)

Na, megint egy litániát írtam:D

Kalema! El tudom képzelni a Tamit ásás után. A Pepe is úgy néz ki utána, mint egy disznó, hát még egy fehér kutyus:)))))))))) De olyan édesek, az embernek nincs szíve megtiltani nekik... meg hát ugye miért is???

Tina! Szuperek az új képek!!!:) Mindig az jut eszembe, milyen jó, hogy ilyen messze lakunk, mert tényleg hoztam volna egyet vagy Kalemától, vagy Töled:)

Ja, és csatlakozom: az uszkár tényleg nem egy kinti kutya. Az okokat jól leírtátok már elöttem.