Ha otthon lefekszem az oldalamra tanulni, TVzni vagy aludni Pici mindig hozzásimul a hasamhoz, olyan édes, néha még a fejével is rábújik az oldalamra, így hízeleg, imádom... Tami meg reggelente fekszik rá a fejemre még egy kicsit szundizni, pontosabban körégömbölyödik, és az orrát belenyomja a hajamba, ez csak akkor kellemetlen amikor ébredés után jön a hajtépés... :)))
Hát az ásóbajnokságon a két pöttömünk is részt vehetne! Mikor Tami otthon volt Hofival 10 perc alatt szétszórták a homokrakást, amit apu 1 óra alatt pakolt oda anno, és persze direkt azt csinálják, amit nem szabad.
De a legfrissebb ásós élményem kb. 10 perce történt, levittem Tamit játszani, talált egy ázott-saras gödröt és elkezdett benne ásni, persze lábakkal és szájjal is, úgy nézett ki mint egy vaddisznó, jónéhányszor el kellett hozni onnan, mire nem szaladt vissza, és nem is tudom hányszor mondtam neki, hogy nem szabad... Elkeserítő... Persze ezután összeugrálta a nadrágomat, úgyhogy a lépcsőházban már hülyének néztek bennünket, gondolták ezek is együtt járnak dagonyázni... :DDD
Tina:
Nagyon szépek a kicsik!