Benedetto Creative Commons License 2005.07.01 0 0 204
Kövezzetek meg, lehe hogy bennem van a hiba, de eddig az autósokkal inkább pozitív tapasztalatom volt. Kb. 1.5 éve bringázom Pesten (naponta), de csak kétszer üvöltötték h a qrva anyád. Viszont többször engedett már el taxis, sőt egyszer egy bkv busz is. (hogy egyszer egy trolival kölcsönösen szívattuk egymást az nem számít ő kezdte). Komoly vészhelyzetben autós miatt még nem voltam (kopp kopp), egy idő után eléggé jól kiszámítható reakcióik vannak. Amitől igazán félek az a szerencsétlenkedő biciklis, annak abszolút megjósolhatatlan a mozgása (mint az elektronnak). Ha elkezdem megelőzni akkor gyorsít, esetleg nekem jön, ha meg nincs kedvem 15 - tel mögötte menni akkor meg utál, mert meg mertem előzni. Tehát nem tudom mit kellene vele tenni.
Ami viszont dühít, és panaszt fogok tenni miatta az új VI. kerületi rendőrkapitányságon (két hete avatta Lampert Móni), a rengeteg fekete BNW és terepjáró ami a Liszt Ferenc tér és az Oktogon között parkol a biciklisávon. Ezt mindennap kénytelen vagyok használni, és mikor ezek miatt a barmok miatt ki kell mennem az Andrássyra, úgy érzem mintha a életemre törnének. Eddig beértem annyival h a visszapillantójukat behajtottam (jó erősen), ha vkinek van radikálisabb ötlete van (pl matrica) azt is elfogadnám. Nekem ezek ellen a legéletképesebb ötletnek a színezett paraffin olaj szélvédőre tűnik. Nem okoz kárt, le lehet törölni, némi bosszúság árán, de figyelembe véve h ezek az életemet veszélyeztetik, talán még nem is annyira durva a visszavágás.
Előzmény: gyuri62 (203)