pepanka Creative Commons License 2005.06.30 0 0 52

Hohó! Láttam részleteket a Pretty in Pink-ből. Hát igen, ezek még azok a high school/college filmek, mik még nekem is tetszenek, az új nemzedéke nekik (90-es évek, vége, 2000-es eleje)  már olyan ízléstelen sokszor...

Szóval P.I.P. Nagyon jól áll neki ez a "beképzelt gazdag csávó" - szerep. Andrew McCarthy meg megint olyan kis cukorfalat,  mint a Próbababában. Jaj, az megint édes kis vígjáték volt, (Kim Chatrallal a címszerepben, aki ugye Samantha  Sex and the Cityben.)   Jimmy ott egy kétszínű, ellenszenves kis vakarcsot játszott, bár ezek a túlkarikírozott alakok, ezek az akadékoskodó, és direkt ízléstelen kinézettel ellátott tipikus aktakukacok nem tetszenek.  

Vasárnap reggel negyed nyolckor lesz a Szellemtanya az rtl II-őn. 

(igaz, lesz a Music of Chance is, szombat este, Végjáték a magyar címe, tudtam, hogy már működésének első napján érezni fogom a Cinemax hiányát, hiszen úgy hirdették a csatornát, hogy fesztiválgyőztes, kiemelkedő alkotáskokat fognak játszani. Mibe, hogy hamarosan menni fog a Sex, lies... is?)  

KiLynch!

Ismered a Killer elnevezésű rockzenekart?

(Nekem ezek az új rockbandák nem mondanak sokat) Állítólag a Narancsvidék betétdala is az övék. Azért érdekes, mert az a pletyi terjed, hogy egy videokliphez fel szeretnék kérni JS-t, az lenne a szerepe, hogy meg fojt egy fiatal lányt. Különben Eric Stoltz (Zsarolók városa, Két nap a völgyben) is szerepelt már egy klipjükben. 

Különben hányadéves vagy az egyetemen? Remélem, hogy már sikerültek a hátralévő (mármint természetesen akkor hátralévők, mikor említetted őket) vizsgák is.