harpokratesz Creative Commons License 2005.06.30 0 0 2833

hali Bylon,

Gackt idei terméseit többször kibeszéltük itten, a Love Letter eddigi munkáihoz képest elég gyenge eresztés (vagy csak más), bár oké, hogy lassú számok, de pl. ott van a gyönyörű Fragrence és egyebek, szóval, csalódás nekünk is. a legújabb Black Stone és Metamorphoze szőrnyűségekről nem is beszélve, remélem megkíméli a rajongóit és ez alá már nem megy (húúú, de szigorú vagyok). a hangja is rossz lett, öreges, fáradt, rekedtes. nem értem, hogyan változhatott meg ennyire, viszont még mindig bitang szép tud lenni. ez van, egyébként szerintem ő is érzi, hogy nem megy már neki, mert peccegeti a visszavonulást, még 1-2 év és the end, átvált majd valami más műfajra (pl. írásra). bár a visszavonulás nemigazán emiatt töténne, kiderült, hogy nem egészséges (valami veleszületett szívgyengesége van, alacsony vérnyomás, vagy mi), már nem bírja olyan jól a koncerteket, nagyon kifárad. ezért voltak a koncertjei alatt azok a bizonyos összeesések, nem show-elemnek szánta, bár eléggé úgy hatott. a koncertek legvégén sokszor úgy vitték le a testőrei, teljes ájulatban. (Mira majd kiigazít, ha tévedtem valamiben).

szerintem a koreai nyelv jól áll neki, hallottam mandarinul is énekelni, hát azt inkább ne, rettenetesen nevetségesen hangzik a szájából a kínai, de az angol is. a koreai viszont fekszik.

ha érdekel Gackt koncert, csak szóljál, szívesen prezentálom dvd-n, szerintem a Moon koncert tuti teccene neked, az a legjobb, leglátványosabb, meg még az új.

ja, és thx az infót avatar ügyben.

Előzmény: ba-bylon (2830)