T. mindenki,
én eddig kétszer utaztam a Sky Europe gépeivel.
Tavaly novemberben Rómába három óra késéssel indultunk, visszafelé talán fél órával később indult , de ezt behozta, a menetrend szerint itt voltunk Pesten.
Idén márciusban Londonba repültünk velük, pontosan indult, hazafelé viszont késett vagy két órát. (Ebben az volt kellemetlen, hogy eleve éjfélre ért volna ide.)
Ennek ellenére pozitív a véleményem, mert tiszta, jó gépekkel repültem, udvarias stewardessek szolgáltak ki, és a csomagjaimat is úgy kezelték, mint a nagyoknál.
Az, hogy nincs kaja vagy újság egy két órás úton, engem nem zavar, ha kell, viszek egy szendvicset magammal, a félliteres ásványvíz meg alapfelszerelés.
Igaz viszont, hogy a Malévnál is lehet olcsó jegyet kapni, ha időben ébred az ember. Én februárban vettem meg júliusra a jegyeket Athénba, és 48e HUf/főre jött ki kompletten plusz kaptam még egy ingyen repülőjegyet őszre mindegyik után.
Összegezve: Mindenkinek egyedileg kell eldöntenie, hogy mire érzékeny, mennyire tud előre tervezni, stb. Mindenesetre csatlakozáshoz csak maximum nagy rátartással (+1 éjszaka) ajánlom.