Szia Évi!
Igazad van, próbáljuk meg, mi lesz a sziámiakból. ( az egyik helyen elrontottam, mert azt írtam legyenek, pedig helyesen: lögyenek.) Hiába, az "embör" idővel már felejt. Érdekekes módon a szilevelek utáni első rendes kis levélke is midkettőnél ugyanabban az irányban fejlődött. Egyszerűen elképesztő, ilyet még nem tapasztaltam. Csináltam pár képet, de az a bajom, hogy digigéppel közelről még nem tökéletesek a képek, nem mindig az az éles, amit szeretnék. Néha megpróbálom átverni a gépet azzal, hogy a készítendő rész mellé egy papírlapot teszek, ennek a távolságát méri be az automata, ezzel viszonylag jó képeket lehet készíteni. Ha majd lekicsinyítem a sziámi fáról készült képeket, akkor felteszem a Netre. (mivel közel lakunk egymáshoz, egyszer majd szeretnék átmenni hozzátok egy "tanulmányútra" (Szeged-Hmvhely nem nagy távolság, emilem, ha minden igaz publikus, bár a múltkot saját magától titkosította magát, és ezt vettem észre másokkal is, néhány hónapja még "küld", most meg "nem publikus"). Valami történhetet a központban!
A banánfámat viszont tényleg hamarosan átültetem, mert szerintem kinőtte a házát fél év alatt.
Még egy: amit a szegedi virágkiállításon vettem citromfát, a közel 60 virágból csak 3 volt bibés (lány(, egy sem maradt meg, most megint hozott két virágot, de ezekben sem volt bibe. Szóval az új szerzeménnyel nincs szerencsé.
Üdv: Freddy