Sziasztok!
Most az egyszer ilyen normális időpontban is írok. ;)
Kedves Oyster!
> Első blikkre amolyan divatzenének is tűnhet a dallamvilága, meg az énekes hallatán.- Nekem elsőre sem tűnt így, sőt örülnék, ha a divatzene tolódna el ebben az irányban. ;) Pedig én még a készülésének idejében, a feszegetett 90-es évek elején nagyon kicsi voltam, és néhol zavaros is a szöveg számomra. De majd részletesen is írok valamikor a Cabaret-ről, még a kihagyott lemezekkel együtt.
> Nálam a kedvenc hallgatnivalók közé lépett elő...- A honlapom szerint nekem a 12. kedvenc albumom. ;)
Kedves Cirrocumulus!
> '99-ben levélben megkérdeztem Robitól, hogy nem akarja-e újból kiadni...- Igen, én is épp valami hasonlóra gondoltam, a keverést ugyanis nem érzem a legtökéletesebbnek, vannak benne zseniális keverésbeli megoldások, máshol viszont hiányérzetem van ezzel kapcsolatban. Ráadásul a Klub Rádió a bizonyíték, hogy megvannak még sávonként is ezek a felvételek Robinak; kiváncsi vagyok, hogy ha a Klub Rádióban reklámoznák az albumot, vajon mennyien vennék meg... Bár amilyen sokáig húzódik a Welcome To My Brain (és minden más Solaris-újdonság), talán jobb, ha nem kezdenek ebbe is bele. ;)
Kedves Hupszli!
Köszönöm a lapom méltatását, a Te oldalad is elismerésre méltó. :)
> Én magam a html programozáshoz nem igazán értek, a grafikában inkább otthon vagyok.- Jómagam pedig a html programozáshoz értek jobban, mint amennyire képes vagyok grafika területén...
> Kellene sok kép, információ, minden, amire mi magunk kíváncsiak vagyunk, de nem találjuk sehol.- Akkor hogy kerülnek fel a honlapra? ;)
> Valaki említette Oldfield-et. :)- Cirrocumulus jól mondta, tessék átjönni az Oldfield topicba is! ;)
EeToN