tango30 Creative Commons License 2005.06.27 0 0 1878

tényleg kicsit leült a topic, de majd lassacskán visszaszivárgunk;)

Tami nagyon aranyos a vizes kis fejével:)))))))))) Én is fürdetek majd a héten, mert elég porosak az ebek. Gondolom most kivételesen díjazni fogják ebben a nagy melegben. Pepi estére teljesen kiterül, Koko meg a nap nagy részét a kanapé mögött tölti a hüvös csempén:)

a Ti ebecskéitek hogy viselik a meleget????

Tina!Lehet, hogy jó ötlet lenne egy kiskutya a Boni mellé. De nem akarjátok megtartani az egyik kölykét? Ha jól emlékszem, van még egy eladó, ugye?

Elutazás elött megkaptuk mi is az idei oltásokat. Tudtátok, hogy most már a veszettség elleni három évente aktuális? Az évi koktélra azért el kell menni, de legalább a veszettségit nem kell minden évben. Az oltáskor is megbizonyosodtam, hogy jó doktorra váltuttunk, mert nagyon aranyosak voltak a kutyákkal. (Két doktornö) Kérés nélkül általános vizsgálat volt (gondolom mindenhol így kéne legyen), megnézték a mütétek helyét, érdeklödtek, súlyt mértek... minden bekerült a számítógépbe, és a kiskönyvbe. Ja, és a végén kaptak a kutyusok egy-egy kutyakekszet:)))) ... apropó mérés: valszeg a mi itthoni mérlegünk rossz, mert a doki digitálisával a Koko 8,6 kg, Pepe pedig 7,6 kg.

A mai nap folyamán teszek fel képeket a kiállításról (remélem lehet ilyesmit: mármint hogy tehetek fel más kutyájáról képet), nagyon szép uszkárok voltak, sok volt az óriásuszi. Volt egy nagyon szép barna. Aztán egy kicsi aprikot, róla van egy szuper képem, nagyon édes:)))))

És egy csomó más fajta, kicsi és nagy kutya volt még. Szuper volt. A német dogok lélegzetelállítóak voltak. (képek szintén jönnek majd)

Kerestem a magyar kutyusokat, de csak egy kuvaszt találtam, három puli volt benevezve, viszont öket sehol nem láttam, pedig biztos négyszer körbejártam a ringet.

Szóval kicsinyítek pár képet, és jelentkezem a nap folyamán...;)

Előzmény: Kalema (1876)