lovejoys Creative Commons License 2005.06.26 0 0 1797

Árpi, Te Bak vagy ? Elnézést ez nem személyeskedés akar lenni, csupán valóban egy meghitt kérdés: a lányom Bak jegyű és neki kell állandóan mindent konkrétan definiálni térben, időben, személyre, eseményre, annak bekövetkezési valószínűségével, a valószínűség szerint bekövetkező veszteség nagyságára, fajtájára, kiterjedésére és egyéb nyavalyájára vonatkozóan. Ezt részben apai nevelési teljesítményem kudarcaként élem meg. hogy az eltelt negyedszázad alatt nem tudtam elsajátíttatni vele a folyamatban való gondolkozást, a döntéshez szükséges feltételek javításának követelményét, a legjobb alternatívák mentén való haladást, stb.

E sok hablatyolás után kérdésedre röviden: a rosseb tudja ! Egyelőre ! De használd ki rendkívüli érzékenységed a legjobb kiválasztás irányában: támogasd a legjobb választást, keresd meg azt az irányt, melyet lelkiismereted diktál, ha meg vagy győződve igazad mellett, tarts ki és dolgozz a sikeren.

Második mondatod törlendő, vesztes kategória ! Azt hiszem ennél több van a fiatal nemzedékben. Én veletek vagyok !

Előzmény: Árpi (1796)