lovejoys Creative Commons License 2005.06.26 0 0 1773

"Nem a Lőcsei a "kampánymunka", hanem a sok murvával kifehérített, de jövő tavaszra tönkremenő út." Egyetértünk és ez a szemfényvesztés, nagyon-nagyon drága szemfényvesztés ! Egy szegény város, ahogy fogalmaztál (én inkább úgy fogalmaznék, hogy önmagát elszegényítő város; ez olyan, mint amikor egy család hirtelen elveszíti türelmét és hitelekkel fellendíti életszínvonalát, majd később rájon, hogy bevételei, ill. annak növekedési üteme elmaradnak a hitel kamatrátájától, előbb-utóbb nem bírják, majd jön a végrehajtó... sajnos igen sok példa van arra, hogy nem a helyzetüket, bevételeiket változtatják először, hanem a költekezéseiket, önmaguknak okozva később súlyos pénzügyi nehézségeket).

"Nem mondom, hogy a dolgok tökéletesen mennek, de ha tetszik, ha nem, akár szabad hivatkozni az előző vezetésre, akár nem, a város nagyon rossz helyzetből indult neki ennek a 4 évnek, és az előző vezetés hibáinak következményét a mostani vezetésnek felróni szerintem nem tisztességes." Egyáltalán nem jól mennek és nem is tettem ! Ha úgy cserélünk eszmét, hogy nem létező állításaimra kell reflektálnom, azt nem veszem jó néven, nem kulturált kiindulópont, szerintem ez a nem tisztességes. Talán nem haszontalan szó szerint idéznem magam: "Regnálásuk (előző vezetés) annyira rossz viszonyítási alap, hogy komoly érvrendszer közelébe sem illik. Ezt a vezetést (mostanit) önmaga vállalásához kell mérni. Annak teljesülése pedig siralmas" Miért mondtam ezt ? Mert Te folyamatosan a két vezetés viszonyítását használod, én pedig éppen ezt zárom ki. Kérlek ne alkalmazd mégegyszer ezt a módszert !

Utolsó bekezdésed sok elemével egyetértek, ennek boncolgatása történik az érdi topikokon, szerintem nagyon hasznosan és felelősen. Tessék figyelmesen elolvasni azokat.

Előzmény: Árpi (1764)