Kedves L!
El vagy tévedve:-))
Tételesen:
'"1. a december 05. választásokat megelőző minősíthetetlenül megtévesztő és olyan következményekkel riogató kampány, melyek csak egy beteges fantázia szülöttei lehetnek."
Egyetértek, aki azt akinek egy adott kérdésben más véleménye vagy , hazaárulózza, az csak beteges lehet. Ezt rendezd le a "mélymagyar jobbos nickekkkel és oldallal".
2, "akire egyetlen választópolgár sem szavazott soha az életben se önkormányzati, se országgyűlési választásokon." Nem kell ismerned a választási jogszabályokat, de elöbb tanulmányozd, aztán majd vitatkozhatunk róla....
3, "Akár valós az Orbán Viktor lejáratásának tervezete, akár nem, azt el kell fogadnunk, hogy sorrendiségében, témáiban, a megjelentetésre kiválasztott újságokban teljesen megegyeznek az események a tervezettel."
Már megbocsás: "Akár valós az Orbán Viktor lejáratásának tervezete, akár nem" Értem, tökmindegy, hogy nem igaz de a lényeg "bántsák Orbán Viktort, aki kritizálhatatlant":-)))))))))))))))))) Csak úgy megjegyzem, speciel már kiderült, hogy kamu az egész, DE ez nem kell, hogy megingassa a meggyözödésed:-)
4, "4. MSzP-s kerületi ismerőseim, volt önkormányzati kéopviselőtársaimtól tudom" persze, én meg igen magas helyről, egyenest a toronydaru kezelő haveromtől tudok mindent:-))))
Üdv:-)