Sziasztok!
Valóban elég régen szóltam már hozzá, és valóban még hátravan egy-két vizsgám (bár a koncentráláshoz nekem csend kell), de azért olvasás szintjén mindig jelen vagyok így éjfél után. ;)
Kedves Cirrocumulus!
Mindig rácsodálkozom arra a munkára és energiára, amit a topic tagjainak folyamatos informálásába vetsz. Hadd írjam én is: Igazán köszönjük! :)
Részemről köszönöm a méltatást és az ajánlást honlap ügyben is, bár annyira azért nem jó referenciaanyag a sajátom. :) Őszintén szólva egy igazán átfogó Oldfield-honlap van mindig a fejemben, de abból olyan sok van külföldön is, meg magyar is van már három is, míg Solariséknak most is csak egy fél van. Így aztán nem könnyű megtalálni az ő zenéjüket egy ismeretlenebb számára... Remélem, tényleg nemsokára elkészül a hivatalos oldaluk; bár ennek aktivitásától függően lenne tán értelme akár párhuzamosan egy nem hivatalos honlapnak is. Na persze ha náluk lehetőség nyílik közvetlen kapcsolatteremtésre, interaktív albumvéleményezésre, és akár teljeskörű diszkográfia böngészésére is, akkor nem sok tér marad egy rajongói honlapnak. ;) Őszintén szólva ha ezek a lehetőségek megvalósulnának, akkor én nem is bánnám, ha kárba veszne a saját lapba vetett munka. Ha ezzel együtt szerintetek érdemes egy rajongói Solaris-honlapot elkészíteni, én szívesen közreműködök, ha van egyáltalán rám igény. :) Viszont nem könnyű túlszárnyalni Bogdán Csaba honlapját, kinézetben és tartalomban sem. ;)
- Mostanában újra nagyon sokat hallgatom a Cabaret-t, és talán még jobban kedvelem, mint korábban, ha ez egyáltalán lehetséges. Miért is nem lehet már kapni ezt az albumot? Bocs, ha már elvileg tudnom kéne, még az is lehet, hogy korábban tudtam, csak azóta kihullott a fejemből. :)
EeToN