Luby Creative Commons License 2005.06.23 0 0 371

A KÁp-ot kihagytam kíméletből, mert ahhot fogható aljas és hazug propaganda hadjáratot ez az ország még nem látott. Egy szegénységben élő, munkahelyéért reszkető, megalázott nemzetbnek azt mondani, hogy mindezt elveszik tőle... Tudod, ha semmi más, de ez a koalició örök szégyene lesz.

Mert az igaz, hogy nagy marhaság volt kiírni a választást. Szinte égbekiáltó hülyeség. de így megvezetni, megrémíteni az embereket, mások kárára hazudozni,- ez méltatlan egy kormányzó erőhöz. Na, ezért hagytam ki, mert meg akartam spórolni ezt a nem túl kedves szöveget. De te kiprovokáltad.

A 94-es FIDESz meg a mai az kettő. Nem összehasonlítható. A székházbotrány, ha ugyan botrány volt, nemcsak egy lufi, mint a Tokaj-ügy (!) ma már igazán úttörő dolognak számítana az azóta előkerült eseményekhez hasonlítva. Igaz?

Lehet, hogy jöttök. Nem baj, érjetek ide és csinájátok azt, amit egy tiszteséges baloldali pártnak csinálnia kell. Akkor bizony nem fogok az ellenzéknek segíteni! De ugye te sem gondolod, hogy ez az elfuserált ultraliberális, idejétmúlt irányzat a többség érdekeit szolgálja? Tudod, a legnagyobb bajom az, hogy a farok csóválja a kutyát.  Gábor

Előzmény: alto (361)