Hi bolsh!Megpróbálom megtalálni lehell bácsit valahol a neten.Amint látom az utolsó hozzászollása jó pár hónapja történt.Lehet,hogy azóta zárt osztályon van,vagy kicsinálták az ügynökök whehehehe.Lehellben van valami,nem olyan mint a többiek,akik csak ugy szórják az adatokat,amiket nehéz munkával összeguberálnak innen onnan.Ő önmagát adja,kissé örültnek álcázva magát,de nézzd ha egy picit nem figyel oda akkor rá lehet jönni,hogy direkt ír és fogalmazz ugy ahogy szokott.Miért??
Tőlled és sLeuthtól rengeteget lehet tanulni,tele vagytok infoval és tudással,sajnos a hétköznapi életben rendkivül kicsi az esélyem ,hogy ilyen kaliberű és beálitottságu emberekkel találkozzam.Csak zombi agymosott szarokkal fut össze az ember akikknél tökéletesen müködik a folytás és korlátozott gondolkádásukkal csak elkeserítenek.Mert a hétköznapi kis proli,lecsökkentett látoszögük nem bír alszakadni a rendszer uralma és a megengedett látásmodoktól !Szánalmat és keserüséget érzek irántuk,mint valami szerencsétlen kisérleti hörcsögök egy terárriumban.Megszámozva,nyomon követve,időzítve,zsebükben egy kis HAARP-al(mobiltelekomunikáció),minden eggyes reakciojuk kiszámítva és manipulálva idejüktől és szabad akaratuktól megfosztva éldegélnek zombi üzemmodban :((
Nem tudom az e-mail címedet!!Ha estleg rátalálnék a prof.ra
Ha van kedved írhatsz nekem(antimatrixpower@hotmail.com).Habár nem tudom mennyire volnék számodra téma partner?Nem rendelkezem akkora lexikális tudással,amit tudok csak össztönösen és érzésből tudom.