miramaru Creative Commons License 2005.06.23 0 0 2818

Az X már hogy lenne kismiska a Lunához képest? Az X egy csoda. Ott írt dalokat Yoshiki, ott írt dalokat hide-chan <3, ő értük rajong(ott) egész Japán és joggal. Jó, én technikailag rohadtul nem értek hozzá, szóval fene tudja, lehet, hogy a Luna Sea összességében jobb vagy technikásabb zenészekből állt, mint az X (bár yoshiki képeséigeit ismerve kétlem), viszont nekem pl. nem jön be a zenéjük. Vagyis... hogymondjam... pár számot hallottam tőlük, egyik se tetszett, többet nem is foglalkoztam velük. Lehet, hogy megérte volna, én nem tudom. Valahogy nem ragadott meg. De ettől persze másnak még tetszhet, már miért is ne. :) Mivel őket is Yoshiki fedezte fel, láthatod őket az Extasy Summit-on. Tuti, hogy tehetségesek, én azt nem is kétlem. Biztos mondtam, hogy Japánban a 3 legjobb gitárosnak hidét, Sugizot és ChaCha-t tartják. Amiből már csak kettő él, tehát tökjó, mert Sugi benne van a legjobb 2-ben. :) Ha ChaCha is meghal, ő lehet a legjobb:) Fú de szar poén. :S

Szerintem Lunáéknak azért nincs soundofjapan topikjuk, mert az itteni rajongótáboruk igen korlátozott számú emberből áll, valamint már nem aktívak, tehát nagyon hírek sincsenek róluk. Ha megnézed, az X topikja se valami aktív, mivel már ők maguk sem aktívak.

Videók hogy tetszettek? Legközelebb inkább Lunát vigyek? Sajna az nincsen. :(