Első történet 1989
Nem voltam még 14 és utaztam a 6-os buszon.
Kérte a személyim.
Mondom nincs.
Azt mondja adjak mondom nem vagyok még 14 nem lehet.
És elengedett.
2.
314 Ft os büntetés az egri Helyi jraton 1992 ben
Jegy 14 Ft a bérlet nem tudom mennyi lett volna de azon csuklóson 4 ajtón 4 ellenőr szállt fel és kb 5 utas volt.
Reménytelen helyzet.Megpróbáltunk időközben venni egyet de bérlet sorszáma alapján ellenőriztek.
3.
Bérletbemutatásos történetek
az ugye semmi.
Polgári szolgálatoz két élményem van:
1 .áthelyeztek egy másik helyre
első nap.
Valamiért helyin utazok
gyalog jobb lett volna
ráadásul 2000.04.01
ellenőr:
kérte a cuccom már tul is mentünk a kijelölt megállón amikor abba maradtunk hogy bemutatom a polgárisom és kész.
Ok 100 Ft . /2000/ csináltattam még egyet és mázli hogy lejárat előtt ezt meghosszabítva utazgattam még kb 6 hónapot csökkenő intenzitással.
Mivel volt két polgárisom ezért az egyiket adtam le.
Megjegytzem az egséz sztori annak köszönhető hogy nem abban a ruhában utaztam amiben szoktam.
4.
Pest megyek egy sráccal Egész nap utaztunk. Poénkodtam is:
Friderikusz reklám: elleőr nincs x forintja ?
akkor zsebre dolgoztakl a rozik. Kivéve az akivel aznap még összefutottunk.
Népstadion .
Van a peronon egy tag aki ellenőr egyedül
Ott van a másik kijárat a Dózs Gy felé.
A srác hülye szombaton várja a köv ,metrot mondom hülye vagy.
Beér az ellenőr.
Az enyémen mivel nem volt pecsét polgári /bírósággal fenyegett, meg azt mondta főellenőr vagyok nem vagyok köcsög/ bemutatásos történet lett
Akácfa u 400 Ft a srác 1500 helyszini
De egerből ezért felutazni hogy bemutassak + 2x124 Ft
5. Pesten melozok.
Megvettem a bérletet.
De mint kiderül az ujat kidobtam a régit megtartottam mivel 30 napos nem is néztem. Fáradt voltam ez a legbanálisabb.
7-es piros
elkapnak kinyögögöm a helyszinit.
Jó otthon kiborítom a kukát megtalálom az érvényes bérletet, és 100 Ft kez költséggel visszakapom az árát.
Ha 100% biztos lettem volna hogy nem vitték el a kukát akkor csak 500 Ft de így.
6.
Megyek a titkárnő által kiálított középiskolás 60 napos ál diákkal. /ideiglenes/
Átírtam a kiálltásíi dátumot 06. hóről 08 ra.
Kapargatja a rozi de mivel még volt két tutti bliccelő /az egyiket egy utas fogta meg lyukasztani akart/ ezért megusztam.
Alacsony vérnyomásom a kapragatáskor erősen felment.
Jelenleg legális diákkal utazgatok de nem sokára tandíjas leszek ugyhogy gáz lesz.