alto Creative Commons License 2005.06.22 0 0 362

Kedves Luby!

Régóta írogatsz már az indexen. Egy komplett üdítő színfolt vagy itt.

Különösen azért szeretünk, mert virtigli Fidesz és Orbán fan létedre váltig állítottad és állítod, hogy "középen" állsz. Ez mindig mosolyt csal orcánkra és mosolyogni jó. Mint úttörőnek lenni.

Ha valamit tanácsolhatok: sokkal jobban teszed, ha nyíltan vállalod az elfogultságaidat. Én is azt teszem. Sokszor szidom itt szeretett pártomat, de ezt nem azért teszem, hogy elfogulatlannak lássanak, hanem mert időnként tele van a tököm a hülyeségeivel és leginkább itt tudom magamből kiírni a dühömet. Érte haragszom, nem ellene.

Sokan szeretnének itt az indexen az elfogulatlan, totálobjektív fórumtárs képében tetszelegni. Jobb, ha tőlem tudod: nincs elfogulatlan ember - alapfokú pszichológia. De ez nem baj, hozzátartozik a lélekhez. Emberi, normális, hiteles.

Az az abnormális és hiteltelen, ha valakiről ordít az elfogultság, de mindenáron azt akarja bemesélni nekünk, hogy ááá, ő középen áll.

Szóval, sokkal többen szeretnének itt, ha kiállnál a placcra és azt mondanád: én jobbos vagyok. Te hitelesebb lennél, mi meg sajnos szegényebbek az elején említett üdítő színfolttal-

Előzmény: Luby (352)