szysssz
2005.06.22
|
|
0 0
25
|
Szia!
Nagyon finom lehet remekműved és nem is bonyolult. Viszont ajánlom figyelmedbe a karfiollal készült étket:
Kivajazott jénai tálba félig főtt rizst elterítek. meglocsolom a karfiol főzővizével (3-4 ek) sorjában ráhelyezem a korábban citromlével meglocsolt és felengedett halfiléket. halványan szerecsendiót reszelek rá. (én a bőrkeményedé eltávolítására szolgáló nyeles,ovális reszelőt használom-csak erre célra) Az előfőzőtt - de még ropogós - karfiolrózsákat ráhalmozom. Ezt is megszórom szerecsendióval, majd vékonyra szeletelt paradicsommal (nem baj, ha nyúzott) betakarom - frisen őrölt bosot rá. Durvára reszelt sajttal (egy kis része füstölt is lehet) megszórom és be a sütőbe.
Amikor a sajt szép rózsaszínűre pirult kész a mű, tálalhatod.
Ekkor elégedetten hátradőlhetnél várva a dícséreteket, de a finom illatok arra késztetnek, hogy az asztal fölé görnyedj és "belapátold" a Neked járó adagot.
Üdv: Szysssz |
Előzmény: M6TTL (15)
|
|