Phoneuser Creative Commons License 2005.06.21 0 0 3277

Szia!

Még mindig vitatkoznék!

Azt az előzőekben sem állítottam, és most sem teszem, hogy aki sokat telefonál, vagy telefonálna, ha "beleférne", annak megéri az XL, XXL, Favorit, stb díjcsomag, esetleg egy ISDN vonal. Én pár hónapja mondtam le az ISDN-t, az Eurit 22 telcsit elajándékoztam, tehát nem lenne fer elfogadnom a 25-öst (főleg, hogy nincs is hová dugni ;-) ).

Ezzel a társadalmi lét - társadalmi tudat dologgal sem szállnék vitába, mert valóban így működik.

Azt viszont most is állítom, hogy ha valamire nincs szükség, akkor fölösleges fizetni érte, függetlenül attól, hogy megtehetném-e. Az alacsony vezetékes telefoon használatot nem a hóvégi számlától való rettegés okozza, hanem pl. az, hogy a munkámból kifolyólag napi 3-4 órát telefonálok, viszonylag későn érek haza, tehát nem feltétlenül cél otthonról is a telefonálást folytatni. Társadalmi életet sem telefonon élek. Hozzá tartozik az is, hogy az ismerősök jó része főleg mobilon érhető el, azt meg nem célszerű a vezetékesről hívni. 

ISDN vonalam, mint említettem, volt, tehát tisztában vagyok a lehetőségeivel, még affinitásom is van a használatához, telefonközpontom is van (akkor is volt, amikor megvolt az ISDN), mert ugye amit az NT, vagy a TA tud, az legfeljebb telefonközpontocska. Amíg megvolt az ISDN, addig sem volt jelentősen több a számlának a beszélgetési díj tartalma, csak kb. annyival, amennyivel magasabb volt a percdíj, mint a NeophoneX-é. A két beszédcsatorna most is megvan: Analóg FV + Neophonex. Egy dolog nincs: külön hívószám a faxon, azt meg ki lehet bírni.

Végül:

Mire a gyerkőcök telefonnyűvők lesznek, addigra sok minden fog még változni a telefon szolgáltatásokban, van még időm kigondolni, hogy mi lesz a jó megoldás ;-))

ui.:

Most sem akaorok senkit lebeszélni, vagy rábeszélni bármelyik szolgáltató bármelyik szolgáltatására, vagy díjcsomagjára. Legfeljebb arra, hogy nézzen körül a piacon, hogy ki mit kínál és mennyiért, és válassza ki azt, ami neki árban és mennyiségben is a legjobb.

Üdv.:

PhU

Előzmény: Törölt nick (3271)