DieM Creative Commons License 2005.06.21 0 0 101

Na megjartam Zadart... 4 napot voltam ott. Utana del fele Dubrovnikba mentunk, majd Bosznian keresztul haza. Oszinten szolva engem annyira nem nyugozott le a varos. Egy szepen felujitott ovarosi resze van, amit mindenkepp erdemes megnezni, de az maximum 1 nap. A belvarosban eleg rendes arakat kernek a szallasokert, s tobbnek a szinvonala sem uti meg a jo szinvonalat... bar vannak nagyon jo hotelek de azok arait mar meg sem neztuk... a belvarosban nehezkess a parkolas es fizetni kell 1-2kunat orankent... szoval erdemes az ovaros szmszedsagaban a parton megallni, mert az ingyenes... Mi vegul Dikloban szalltunk meg, ami gyalog eleg messze van az ovarostol... (gyalog 40 perc) a tomegkozlekedes pedig a buszkozlekedest jelenti, ami orankent jar (6kuna)... szoval nem valami nagy... Kerekpar kolcsonzot csak a belvarosban talaltam, igy nem is kolcsonoztem... rengeteg hajo es jacht van a varosban... Mivel kicsit mar untam a varost igy atmentem komppal a szemkozti szigetre (Ugljan szigetere)... erdemes :)

Par kepet felraktam az egesz turarol:

kep.tar.hu/diem
Előzmény: DieM (99)