luisen (7)
Gratula a recepthez, halkedvelőknek én is szívből ajánlom!
Kb. 1 hónapja süllővel készítettem hasonló módon, szerényebb fűszerezéssel ugyan, de a maradék másnapi fogyasztásakor is ugyanolyan finom, kiadós, remek halas kaja volt, mint előző nap frissen!
A krumplival halmérettől függően hihetetlenül szaporítható nagyobb létszám esetén is.
Más:-)))
Szombaton hortobágyi pontyból (2,5 kg.), plusz 60 dkg.-os afrikai harcsából bográcsos halászlét főztem bajai módon. Házilag frissen gyúrt tészta ugyan nem kerülhetett a tányérokba, de aránylag elfogadhatóan jobb minőségű boltival pótolni tudtam, de nem az Auchanban kapható akciós (199 Ft.) 1 kilogrammos kiszerelésűvel, mert azzal viszont vasárnap "befürödtünk": nem ajánlom, összeragadt, mint a csiriz!
A család megelégedésére hazaérkezésükig centire kész lettem, csak teríteni kellett, a mennyiségre tekintettel a vasárnapi leves-kérdés is megoldódott.
"Jó volt ide, közétek betérni!"