rizsa. Creative Commons License 2005.06.19 0 0 62

Látom, te még a régi rendszer szerint sem érettségiztél. Merthogy akkor legalább a logika alapvető szabályait ismernéd, s azt is tudnád, hogy a szöveges értékelést nagyon régen kitalálták. Aztán elfelejtették. Aztán az alternatív iskolák ismét használták (igaz, ott a tanárok többsége nem közalkalmazott, s nem nyüszög azon, hogy "ezért a pénzért" mennyit kell dolgozni).

Ha megtiltod, akkor is mondom, hogy nem Magyar Bálint írta a tanulóértékelő mintalapot.  S ha valóban voltak helyesírási hibák benne (én nemigen találtam, de te biztos jobban értesült vagy, bizonyíthatnád is, amit írsz!),  a mintalapot nem kötelező használni, pláne nem helyesírási hibákkal. Van olyan funkció  a szoftveren, hogy a tanítónéni a saját mondatát használja. Hogy a XXI. századi magyar iskolában ez nehézséget okoz, az tényleg szégyen. Talán ha Pokorni úr nem állítja meg az internetes kultúra terjesztését az iskolákban, ma nem lenne ekkor a szégyen, hogy az iskolák nem tudják használni az internetet, a számítógép-adta lehetőségeket. De ki tudja. Lehet, ezért is Magyar Bálint a hunyó!

De mire is  alkalmatlan Magyar Bálint? Szerintem arra biztos, hogy visszamenőleg az eddig  hülyén maradt tanulókon ő segítsen. Úgyhogy más szakembert keress ennek a bajnak az orvoslására:)

rizsa. 

Előzmény: molar (53)