rizsa. Creative Commons License 2005.06.19 0 0 51

Jééééé! Nem is tudtam, hogy Magyar Bálint és a minisztérium állította össze a szerinted primitív tételsort! Úgy tudtam eddig, hogy tanárok színe-java. Meg hogy az Érettségi és Mittommilyen Vizsgaközpont bonyolítja az egész érettségit a fideszes főnökkel az élen. Azt sem tudtam, hogy Magyar Bálint és a minisztérium felelős azért, mert egy diák vagy egy szülő, megver egy tanárt! (Ha tudom, továbbképzem magam, amikor legszívesebben megvertem volna az osztályfőnökömet, s akkor tényleg megverem. A felelősség úgyis  Magyar Bálinté lett volna, mint most már tudjuk.) És tényleg vigye el az ördög azt, aki megszünteti azt a streszt, ami az érettségi után jött eddig: a felvételi írásbelit. Éljen Pokorni, aki elszabotálta a kétszintű érettségi bevezetését. Vesszen Magyar Bálint, aki merészelt hozzányúlni a régi  struktúrához! Vissza az időalagúton, s maradjon minden változatlan! Akkor sok-sok ilyen baromságot leírtok rezzenéstelen arccal, ami itt olvasható, mert nem a gondolkodás a lényeg, hanem az, hogy ki mit és hol olvasott valamiről, amiről azt sem tudja mi (példának okáért a liberalizmusról).

rizsa. 

Előzmény: Törölt nick (50)