AliceCsodaországban
2005.06.18
|
|
0 0
2174
|
Minden gyalog cihológus erre természetesen azt mondja, hogy amiatt szimulál a kölök - mert szimulál - mertugye kevés szeretetet kap... szerintem meg egy frászt. Én is szembesültem ezzel, mind a két lányommal kapcsolatban. A nagyobbik annyira képes volt rájátszani a tüneteinek, hogy többször én akadályoztam meg az orvost, hogy kórházba utalja, mert egy-két vírusos /gyomrofájós járványnál valósággal haldoklott mikor vizsgálta, a kisebbik meg mikor már végre tényleg kikezelték az asztmájából az ovoda nagycsoportjában produkált asztmás légzést, még jó, hogy az ovoda orvosnője erre figyelmeztetett..
Én egy kegyetlen női személy vagyok, én a helyedben szembesíteném ezekkel a dolgokkal a gyerekemet, ha egy plezúr miatt úgy viselkedik, mint aki lebénult, és egészen biztosan nem cipelném a hátamon emiatt... azért a ficam, törés, sőt a koolyabb zúzódás ill. izomhúzódás jelei egészen egyszerűen felismerhetők, mert azok FÁJNAK (kibaszottul), szóval egy plezúr miatt nem kéne magadnak lelkiismeretfurdalást csinálni... :-) |
Előzmény: Babco (2169)
|
|