A Jóisten áldjon már meg mindenkit, hát mindannyian vakok vagytok?
A jelenlegi Országgyűlésben az MDF az egyetlen úgy-ahogy, de jobboldali párt. Épeszű ember nem gondolhatja, hogy a fidesz jobboldali párt. A "legjobb" kádári populista, demagóg hagyományokon alapuló tömörülés, melynek egyetlen célja a hatalom bármi áron, akár az ország feláldozásával járó megszerzése. Ennek érdekében -többek között- megpróbálják elhitetni a negyven év után a kommunista szellemiséget érthetően gyűlölő, egészséges szellemiségű jobboldali emberekkel, hogy ők (fidesz) képviselik az antikommunista, jobboldali politikát, továbbá, hogy az MSZP maga az országrabló, kommunista fertő -ami a mai MSZPről különben nyilván nem mondható el-, akiket el kell távolítani a közéletből.
Kedves honfitársaim, ha ebben az országban valaki a kommunista fertő, nos hát az maga a fidesz. Aki élt a kádárrendszerben, én éltem és gyűlölöm azt a világot, az pontosan látja, hogy a fidesz antidemokratikus, hatalomkereső -megtartó módszerei milyen aljas hasonlóságot mutatnak.
Az hogy a kormány nem működik jól? Persze. Egy kormány akkor tud jól működni, ha az ellenzéke jól működik. Ez ilyen egyszerű.
Véleményem szerint az MDF későn jött rá, hogy a valódi jobboldali értékek képviseletében egyedül van a Parlamentben. Bízzunk benne, hogy képesek a tisztes jobboldali embereket magukhoz emelni és a 2010-es választásokon egy tisztességes jobboldali áttörést véghezvinni. 2006-ban ez már nem fog menni.
Ehhez viszont egy értelmes, intelligens jobboldali szavazótábor kell, aki nem vesz részt a jobboldali eszmeiség eltörlésében, demokratiusan gondolkozik, nem engedi a fideszt a hatalomra. Ha ez a mai fidesz 2006ban elbukik, akkor az orbánfélék eltünnek, a párt belülről megújul és 2010ben az MDF-fel akár győzhet.
Én a magam részéről nem szeretném, ha 2009 tájékán Magyarországon bevezetnék a királyságot... Na ez persze vicc(?)...
hajrá Magyarország, hajrá valódi, jobboldali magyarok!