viktorya
2005.06.16
|
|
0 0
2171
|
Ma eszméletlen kalandunk volt a kisebbik fiammal. Napok óta olyan furán vette a levegőt az orrán, meg az egyik orrluka többször vérzett. Ma meg olyan fura szaga volt neki, pedig vagy hatszor megmosattam a fogát, de semmi változás. Belenéztem az orrába, hát valami furcsa zöld izét láttam benne jó mélyen. Gondoltam valami elgennyesedett, vagy az orrmandulája tájogos, vagy valami hasonlóra tippelve szaladtam vele a fül-orr-gégészetre. Hát majd elájultam, amikor a doktornő közölte, hogy van valami idegen test a gyerek orrában. Szerencsére ki tudta venni, valami apró zöld szivacsdarabka volt az. De foggalmam sincs, honnan került a gyerekhez ilyen, mert ilyesmi nincs nekünk itthon. Bár ha belegondolok, szombaton az anyósoméknál aludtak. Azt azért tudtam, hogy trehány egy kicsit, de ennyire? Brrr.
Most hogy bízzam nyugodt szívvel rájuk a gyerekeimet? Persze úgy volt, hogy amikor a kicsivel kórházba megyek, akkor náluk lesz a nagy. De így? Szegény anyukám, hurcolhatja magával egész nyáron a nagyobbikat, vagy pedig végig úszótáborba megy a gyerek. Na meglátjuk. |
|