Divatba hozták, hogy ha mondasz valami kritikusat a Fideszről vagy vezéréről, akkor nem érvek jönnek vissza, hanem hogy vazze, Orbánfóbiás vagy...?
Ráadásul ha lódítanak valamit és visszavágás érkezik , rögtön jön a sértődés, hogy mocskolódik , rágalmaz az ellenzék. Természetesen az ő viselkedésük rendben, elvégre hazaárulózni, tojást dobálni, demoralizálni a tömeget, hülyeségeket állítani az természetes.
Csak azt nem értem, vajon miért csak a jobboldal sajátja lehet az arRogáns viselkedés? Ha a balosok csinálják, áll a bál.
Nézem gyakran az ATV-n a Fórumot este. Már mielőtt elárulná az illető a hovatartozását, lehet érezni, tudni a pártszimpátiát. Összehasonlíthatatlanul agresszívabbak a jobbosok. Van természetesen kemény balos is , de elenyésző.
ezúttal sem akasztotta meg a riporter szakirányú kérdésekkel
Én még nem láttam olyan riportert, aki kemény kérdésekkel próbálta volna Orbánt sarokba szorítani. Egy sem volt. Félnek tőle. Szerintem nem is ok nélkül. Láttuk már a jobboldali nosszúhadjáratot. Ha ki akarnak valakit készíteni , meg is teszik.
mindezt magabiztosan, hadarva, lehengerlően hordott össze hetet-havat
Még nem láttam vagy hallottam, hogy valamit konkrétan kijelentett volna. Sem az országértékelőkön, sem a nagybeszédeken.