sokáig gondolkodtam, hogy milyen idenditást válasszak magamnak
Nem tudom, te hogyan vagy vele, az identitást általában az emberek nem válogatják, mint reggel az alsót, persze lehetnek kivételek... :-O
Jó élj abban a tudatban, hogy Hungária az Magyarország
Szerinted azok közül az emberek közül, akik legalább olyan halvány ismeretekkel rendelkeznek a világról, hogy a népek, országok neveit ismerik (legalább Európában), azok közül hányan gondolják másként ezt?
És szerinted vajon mit jelent Hungária? Szvatopluk Szent Szlovák Birodalmát? :-)
Nagyon jó, hogy beollóztad Miklós Ferenc úr gondolatait :-DD (na jó nem gonoszkodom, habár lenne egy nagyobb készpénzösszegem az úr származására :)
Mindazonáltal remélem el is olvastad a beszédet, és összevetetted gondolatiságában eddigi beírásaiddal. Ő nagyon helyesen kölcsönös tiszteletről beszélt, (amiben sem krumpliorrú buta tótok, sem ázsiai sámánista fradista rablóhordák nincsenek), a őseink, kiknek ők is sokat köszönhetnek és a magyar állam megbecsüléséről, és a békés egymás mellett élésről.
Egy kölcsönös 'bocsi, tényleg szemét voltam' igényét veti fel, és azt, hogy mindkét állam vegye tudomásul, hogy a Felvidéken mindig éltek magyarok, és Pannóniában is éltek szlovákok, és éljenek együtt még sokáig.
Ha nem egymás kioltásán fáradozunk, akkor ettől egyik nép sem lesz kisebb.
(üröm, az ürömben, hogy sajnos a virágzó német és zsidó kultúrát már csak a Jóisten hozhatja vissza... :(