Derek
2005.06.15
|
|
0 0
216
|
"Csak régebben úgy éreztem ott magam, mintha ez lenne a világ közepe, most meg egy kies világvége."
Ez a korral valtozik,amikor a hatvanas evekben csoveztem a Balatonnal azt vartam e ltole hogy jo rockbandak jatszanak a kocsemakban legyenek ott epitotaboros lanyok akiket fel lehet csipni egy gyors hetvegi bulira, legyen pezsges ,zaj,ricsajl.a strandon szabad preda,a rendori razziakat a vegen mar kimondottan elveztuk es rohogtunk az egeszen,buli volt.aztan ma mar azt varom el,hogy csendes legyen ne ricsaj, lehetoleg minnel kevesebb kulfoldi akik miatt felverik az arakat es nyugodtan pecazhassak es ne zavarjon ebben senki. Legyen olyan kis unalmas csaladi nyaralohely. A fiaim persze meg a masik arcat kerestek a Balatonnal,hogy legyen buli,de ez igy normalis.Aztan most hogy mar ok is a csalados emberek soraba leptek nekik is a Balaton inkabb a nyugalom legyen a furdes,pecazas, a lazitas,aztan majd ha az o gyerekeik is a tini korba lepnek akkor azoknak a buli es igy tovabb. Dehat nem igy Ok ez? |
Előzmény: pikdáma (214)
|
|