quilla
2005.06.14
|
|
0 0
1000
|
En nem tudom milyen volt az elmult 399 ev, ez a tel tenyleg igencsak szarazra sikerult, a tavasz is csak mutatoba hozott esot, de azert en spec nem latom, hogy itt panik lenne. Mindamellett, hogy azert az altalad is emlitett szarazsag mellett korlatozasoknak kene pl lennie, a szomszedok itt vigan locsolnak slaggal orakat a kirakatkertjukben, illetve locsoljak a beton es az uttestet orakon at. Szal azon tul, hogy otthnrol nekem is azt mondtak, hogy soha ilyen szaraz itt nem volt az utobbi idoben, valamint, hogy telen alig esett, mas nyomat nem tapasztalom egyelore ennek. Gondolom Algarve es kornyeke jobban megerzi, ha vizhiany van.
Amugy egyelore csak a mult het volt brutalis, a 35 feketti fok az sok, de azert nagy atlagban ugye az sem jellemzo a mi kornyekunkre, max egy-ket het, a tobbi az normalisan visszafogott, de szaraz es kellemes (a szel miatt ugye) nyari ido. Most aszondja itt nekem a szgepem, hogy kinn 22 fok van... egy ket bari az egen, sut a nap es kellemesen polos amde nem gatyarohaszto meleg van kinn.
m tudom milyen |
Előzmény: pbence2345 (997)
|
|