djuice Creative Commons License 2005.06.14 0 0 1880

Vermonás story: rulez!!! :)
Apámnak is van 1 Formation 1-e és ELADÓ! minden OK rajta, van hozzá eredeti NDK-s műbőr huzat, fém állvány, hagerőlábpedró... szerintem 1 baja van: hogy Vermona! :)
Szóval basszust senki se keressen benne. Régebben én is majomkodtam rajta, nagggyon szerény körülmények között némi "dzsimmys perkás" idill kinyerhető volt belőle, de ennyi volt a Hammond élmény! :)
Ha érdekel valakit, megvan az eredeti, magyar gépkönyve! nagyon vicces! aszongyahogy kb.~ "a hangszerbe helyet kapott egy elektronikus phaser modulátor, mely a könyen elromló, nehéz = szállíthatatlan rotorboxokat praktikusan kiváltja" (rotorbox=Leslie) :))))
Szerintetek mennyiért lehet elpasszolni őt mostanság? (volt régen egy Vermona fejes, Regent láda is hozzá, apám azon laggzizott, hol volt akkor még a Yamaha DX7 amiről akkoriban ábrándozott!!!) :)) Szóval a kis Regent láda frankón jól szól, egy cimborának van otthon és ő azon "hifi"-zik monóban! :)
(Mér, mitakartok?! Eredeti berlini hangszórók sivalkodnak benne!) :))

Lizzi! neked bejön rajta ez a phaseres Lezlie FX? nekem inkább egy sima vibrátóhoz hasonlít. :) A rugós billentyűi elég érdekesen játszhatóak nem?