Kicsit vitatkoznék!
Tudatos előfizetői magatartással iifejezetten jó az a 2 csatorna ;-)))
(a szöveg 95%-a a másik topikon elhangzott részemről, de mivel a Favorit miatt aktuális, ide is megírom..)
- ISDN : 2 beszédcsatorna egy időben, minden kiegészítő szolgáltatás (azaz 90%) ingyenes, legalább 2 hívószámod lesz, melyből az egyik lehet pl. privát (felhasználású: titkos, csak rokon ismerősök számára..), a hangposta INGYENES
+ FAVORIT PLUSZ (!) (14 hónap hűségszerződés, való igaz, de): esetében összesen 5.860,- az előfizetési díj, ami "egy vonalra" számítva ( 2.730,- ) jobb, mint egy pl. Sokatmondó analóg előfizetés ÉS: minden Matáv irányból Matáv irányba (beleértve az összes elhordozott és betelepült - UPC, PanTel stb. - számot is a Matáv //sorrry: T-Kom ** ;-) // területeken KIVÉVE az Invitel betelepülteket, ami nem nagy szám smemilyen tekintetben!!!) délelőtt 10:00 előtt és délután 16:00 után INGYEN hívhatsz, akár egyszerre a két beszédcsatornán (!)
+ HAZASZÁMLÁZÓ HÍVÓKÁRYTÁVAL (dikerkt ellenőríztettem az ÁSzF értelmezést!!) IS ÉRVÉNYES MINDENHONNAN A FENTI INGYENESSÉG AKÁRMILYEN MATÁV-KÉSZÜLÉKRŐL (AZAZ PL. NYILVÁNOS KÉSZÜLÉKRŐL IS!), VAGYIS LESZ EGY KVÁZI ÉS MAJDNEM TELJESEN INGYENES MOBIL VEZETÉKE SHOZZÁFÉRÉSED!
+ mivel nincs korlátozva (nem is lehet) a cbc vagy szerződéses szolgáltatóválasztás, így a PERCDÍJAS CSÚCSIDEJŰ (10:00-16:00) MATÁV KIMENŐ HÍVÁSOKAT, beszélgetéseket pl. nyugodtan folytathatod TELE2-vel ahol a kapcsolási díj detto 4,- Ft de másodpercalapú a számlázás!
+ havi 20 vezetékes SMS
+ havi 3 óra ingyenes Nyílt Internet (ha nincs pl. ADSL-ed, de backup-nak is jó!)
+ kérhetsz egy nagyon jó kis drótnélküli készüléket (iagz analóg, de DECT és az előfdjét ismerve nagyon kedves, megbízható készülék - vezetékes SMS, hanghívás, polifónikus csengő hangpok, PC kapcsolat (!!) stb. 14 hónap alatt kb. 21 ezer forintért (havi 1.499,- )
+ az ISDN-nel azt kapcsolsz össze (hármas konferencia) a kedvezményes (ingyenes) időszakban akit akarsz
+ ma már majdnem olyan olcsón lehet (igaz hazsnált, de tökéletes) ISDN készülékhez jutni, mint analóg vezetékeshez...
ÉN EGYEDÜL ÉLŐKÉNT havi 12 ezer forintot takaríttam meg az XXL-lel is, ez FAVOIRIT PLUSZ-szal most 15-18 ezerre fog emelkedni (a percdíjas kedvezményezés miatt még ennél is többe, de ez nem lenne reális összehasonlítás).
Remélem segítettem dönteni!
Üdvözlettel
Maus Róbert
mikimaus