zi_laj Creative Commons License 2005.06.14 0 0 161
Kedves Aragorn!

Hozzátettem ám azt is, hogy "is"!

A jelenlegi helyzet nem hasonlítható a Fidesz-belire, sem a mások által emlegetett személyek esetére.
De azért elég feltűnő, hogy jóformán a semmiből felbukkan valaki, és mindenkit "ledarálva" ekkora karriert fusson be. Mert én őszintén megmondom, semmi különöset nem tett sem miniszterként, sem miniszterelnökként! Az ötletek, elképzelések (amelyek között elég vad dolgokat is láttam) még nem elégségesek a bizonyításra. A tettek, a megfelelő tettek hiányoznak!
Ami viszont aggaszt a jelen pillanatban mindenféle demokratikus felhatalmazás nélkül lett még a kongresszus előtt az Mszp OVB elnöke, ami ugye egyet jelent a miniszterelnökjelöltséggel! Minderről csak másnap döntött a kongresszus! Nem vall a demokratizmusra a következő kijelentése sem:
"De legyen világos: nincs olyan érvelés, hogy azért fogjuk ezt tenni, mert ezt mondják lent a mieink. Egy pártnak azért van vezetése, hogy megmondja, hogyan, merre, milyen módon kell menni, Ezt engedni kell megvitatni, de nem lehet állandóan amögé bújni, hogy a tagság most éppen mit kíván."
Szerintem ez már aggasztó, egyértelmű üzenet, hogy a tagságnak nincs beleszólása a dolgokba!!

Szóval ilyen dolgok nem nagyon tetszenek egy demokratikusnak mondott pártban. Nem szeretném, ha az Mszp-n belül is ugyanaz történne, mint a Fideszben! Ahol a központban mondják meg, hogy ki legyen X kerület képviselőjelöltje, avagy a helyi szervezet vezetője!

Erre gondoltam!
Előzmény: Aragorn (127)