miramaru Creative Commons License 2005.06.14 0 0 2783
Ezen kívül együtt vacsorázott Bush-al és Koizumi-val Amerikában, és Yoshiki jól be lett mutatva Bush-nak, nagyon örültek egymásnak. Erről is van video. :P

A 2002-es Yoshiki feat. Violet UK Symphonic koncerten a Tokio-i szimfonikusokkal lépett fel, ami nem lenne olyan nagy dolog, hiszen ez már többször előfordult, viszont itt még vezényelte is őket. És a karnaggyal is nagyon jó barátok, az emberke még kaviárt is hozott neki ajánkékba Oroszországból, mert tudta, hogy szereti.

Roger Taylor (a Queen dobosa) szintén nagy haverja, írtak is együtt két számot, a Foreign Sand-et és a Final Destination-t. Amikor a Music Station-be ott ülnek, az egy kabaré. Roger Taylor hullára nem ért egy szót se, de nagyon jókat bólogat, annyira vicces.

Ezen kívül spanol az összes professzorral a Kaliforniai Egyetemen, konzultálnak karvezetés ügyben (mivel Yoshiki-nek már rosszak az izületei és nem fog tudni örökké zongorázni), kitalálta, hogy karnagy lesz, és idős korában szimfóniákat fog írni, amíg meg nem hal. Persze egyenlőre Violet UK-zik, amíg még bírja (ez minimum 10 év még szerintem).

Ez persze még abszolut nem teljes felsorolás volt, csak kiemeltem néhány embert, valahol van róla egy lista is, hogy ki miket mondott róla. Mind csak csupa jót. Úgyhogy Yoshiki az tuti, hogy jófej. :) De gackt is az, már nem is haragszom rá. :)

------

Igen, a csütörtök az nagyon jó lenne, akkor valamikor 6 nagyed hét után benézek. A Chemistry-t még nem írtam ki, úgyhogy akkor MP3-ban viszem. A DVD-idet meg mindenképpen viszem ugyancsak. A HERO-t ha háromszor nem láttam, akkor egyszer sem. :) Tony Leung. :PPPPPPPPPPp