A heves indulat, na igen. :) Lenyugodtam. Nem emlékszem rá, hogy a tavalyi alakításán mennyire voltam kiakadva (lehet, hogy nem ennyire, bár biztos nem tetszett), de most rosszkor volt szegény reklám rossz helyen. :P
Yoshiki nem volt ám mindig ilyen flancolós, de az utóbbi időben (mondjuk, hogy utóbbi 10 évben) szakmailag is annyira elismert lett, hogy most már nem teheti meg, hogy akármilyen étteremben egyen. (Szegény. XD) Ez már presztizs kérdés. De ettől még tökjó fej. Végülis a császárra sem mondom, hogy rossz fej lenne, csak mert mindig elegáns helyen eszik. Ez vele jár. Jól mondom? :) Ha van rá pénze, megteheti.
Ja, amúgy ne tudd meg, Yoshikit MINDENKI imádja. Már úgyértem, hogy aki a szakmában, a politikában vagy a közéletben számít, az MIND Yoshiki fan. Szóval ennél feljebb már nem tudom, hová juthatna. A császár imádja, köztudottam az X a kedvenc együttese és Yoshikit kérte fel, hogy írja meg az uralkodásának a10. évfordulójára az Anniversary-t. Ezt a videót kiírom majd a Chemistry mellé, simán odafér, és szerintem óriási.
Koizumi (japán miniszterelnök) szintén X 'rajongó', még azt is elárulta, hogy a kedvenc száma a Forever Love.
Itt egy kép róluk: