Törölt nick Creative Commons License 2005.06.14 0 0 102

Tehát a Fideszben a biztos karrierhez bőven elég, ha egy takonypóc bekiabál a baloldali miniszterelnöknek és egy kicsit - szerencséjére - megpöckölik a zsaruk? Ez már elég is? És mit szól ehhez a Fidelitas, amelyben tényleg komolyan készülő fiatalok (is) vannak?

Valóban elég érdekes , hogy egy mocskos hazaárulózás után valaki hogy mászhat fel egyre megasabbra a ranglétrán? Normális családokban, baráti közösségekben ezt igyekeznek sürgősen elfelejteni, kitörölni az emlékezetből. A Fideszben ez dicsőség és érdem , mint pl. Rogán pólós mutatványa a Parlamentben. Többen el vannak ájulva /jobbosok persze/ a két említett bohóc agyi nívójától. Én eddig nyomát sem láttam az említettek kiemelkedő agyi tevékenységének. Csak az agresszív viselkedés és a nagypofájúság türemkedik elő , azonkívül a szülői neveltetés nagyfokú hiánya.

Bár lehet , hogy nekik van igazuk. Megélhetési politikusokként egyre feljebb kúszva , mászva , nyalva zsíros kis állásokat kaphatnak. Lehet hogy pályát tévesztettem. Ki tudja, ha most valahol bőszen elkezdenék komcsizni , tán még évek alatt én is összeszedhetnék egy-két állami gazdaságot.....

Előzmény: FREEDOM OF PRESS (98)