Initram5 Creative Commons License 2005.06.13 0 0 578
Sziasztok iPod Birtokosok!

Szeretnék 2 dolgot kérdezni.

- Van egy iPod Shuffle-om, amire Winamp-al szoktam (pluginnel persze) feltölteni/törölni zenét, nekem ez jobban tetszik mint az iTunes, úgy értem az én hardver környezetemhez jobban illik ez az egyszerűbb megoldás, az iTunes nekem szívás volt nem egy alkalommal és nem is tudtam megszokni a kezelését. A baj az, hogy van pár zene, ami egészen egyszerűen elkezd felmászni az iPod-ra, de 2/3-ánál lefagy a Winamp és újra kell indítani az egészet. Aztán töltök fel megint 8-10 vagy még több zenét de ha megint ahhoz a "veszélyes" mp3-hoz érek, akkor megint lefagy, mintha pont azzal a fájllal lenne baja. Kipróbáltam azt is, hogy az adott mp3 szám IDtag-jét kitöröltem és lám, lám, akkor már hajlandó volt felmászni az iPod-ra. Szerintetek mi lehet a hiba oka és hogy tudom megjavítani?

- Használat közben rá kellett jönnöm, hogy sokkal jobb lenne, ha lenne legalább 4-5 giga tárhelyem, kevés a fél mega a Shuffle-on. Még szomorúbb, hogy itthon a 4 gigás Mini is 60.000-be kerül. Nem tud valaki egy ezüst Mini-t (4 vagy 6 gigásat) a lentebb, mások által említett Ny-Európai áron hozni nekem? Bármit kérhettek cserébe, úgy mint 3 gombóc fagyi, 1 sör, stb. :-) Illetve ha valaki Szegeden jár, akkor a vendégem. :-)