Ez hiba!!
Egy éve részletesen írtam róla a C3 fórumban, nekem ez volt az a hiba, ami miatt az 1 hónapos C2-met az Assistance trailere vitte el a szervízbe. A szervizben akkor nem töltöttek le semmit újra, de újra-inicializálták a Sensodrive rendszert. A módszer le van írva a kézikönyvben, akkumulátor le, vissza, majd a gyújtással, fékpedállal és a váltóval kell egy meghatározott szekvenciát eljátszani, ami kalibrálja a kuplung és váltó robotot. Én a helyedben megcsináltatnám.
Zoka, köszi a képeket, nagyon szép az alufelnid. A másik kocsiban meg a kék belső betétek.
Nektek nem zörög a C2 hátulja belül rossz úton? Már mindent rögzítettem, szivacsoztam, kitámasztottam benne: a biztonsági öv csatját elhúzni a műanyag oldalfaltól, a tetőspoilert radírral fixálni (rémesen rezgett benne valami belül!), a hátsó ülések alá szivacslapok. De hidegben így is elég olcsó módon zörög...
Most hogy 20000km van a VTR-ban, mintha kezdene lustulni a kocsi, hiába zargatom meg néha-néha, hogy kikormozzam. Egy ideje többet is fogyaszt. 95%-ban Shell V-Power 95-öt kap, a kézikönyv 98-ast ajánl, a benzinsapkán 95/98 van. Szerintetek melyik a tuti benzin a C2-be?
Üdv,
Tamás
http://web.t-online.hu/tsimora/