petike23 Creative Commons License 2005.06.13 0 0 3472

"Ez nem igaz, de most alátámasztani nem tudom, ui. nincs számodra is értékelhető tudományos vizsgálat erről."

 

Van egyátalán bármilyen vizsgálat ?

 

Egyébként nagyon egyszerű eldönteni: cimboráék főznek pálinkát (jófajta barackból), beleöntök a cefréshordóba egy kis sósavat. Csak annyit, amennyi a gyomorban van.

 

Kinyírja a fajélesztőt.

 

"Hát te még arról nem is hallottál, hogy akár kis mennyiségű répacukor fogyasztása után is a szonda elszíneződött??"

 

Nem szineződik el.

Már megint az én térfelemen vagyunk: a vegyigyárakban gyakori a szondáztatás.

Nyugottan megihatsz egy csésze kávét 3 cukorral, nem szineződik el a szonda, ez UL.

 

"Igaz, hiszen az olajoknál a magas hőmérsékleten való sajtolást nevezik finomításnak"

 

Ez sem így van: az csak melegen sajtolt.

A finomítás (étolajoknál): hidegszűrés, centrifugálás, derítés, gőzölés, esetenként mosás. (ez megint a felezővonalon innen volt :))

 

"Szóval én már annak is nagyon örülnék, ha több teljes kiőrlésű kenyeret, barnarizst és szőlőcukrot, mézet, aszalt gyümölcsöt fogyasztanának az emberek (a finomított gabonatermékek és a szacharóz rovására),"

 

Ebben egyetértünk. :)

 

" és ha ezek az élelmiszerek nem kerülnének olyan sokba – így az átlagemberek is gond nélkül megengedhetnék maguknak."

 

Sajnos a "bio" termékek mindíg drágábbak a többinél.

(néha indokolatlanul is)

 

Szia: Peti