harpokratesz Creative Commons License 2005.06.13 0 0 2778

na jól van, látom a heves indulat elszállt, amit azért nem nagyon értettem, mert G-tól az ilyesmiket már megszokhattuk, hisz nem most reklámoz először ezt-azt. tavaly is volt már ennek a szépségklinikának a sztárja, biztos emlékszel arra a hülye reklámra, mikor a meztelen csajt kiszedi a medencéből, az is jó kis pucérkodós, G. is félmeztelen és kurvára ki van sminkelve, alig lehet ráismerni. elég bugyuta mindkettő, ez is, meg az is. jó tudom, nem ez a lényeg, hanem hogy úgy egyáltalán minek vállal ilyeneket (mutogatni magát), de még mindig jobb, mintha az utcán árulná a bájait, vagy bordélyházat (gésaházat) reklámozna, bár franc tudja, ott legalább van némi kultúra is. arról nem beszélve, hogy olyasmihez adja magát, aminek ő személy szerint ellene van (már a házasságnak). ezek G. személyiségének az ellentmondásai, amit sose fogunk megérteni, jobb ha elfogadjuk. engem addig nem zavar a dolog, amíg zenészként jól teljesít. ha nála megfér a kettő együtt, hát lelke rajta...

Yoshiki ilyen flancolós, ejjha??  na igen, G. azért ilyen dolgokban elég normális és tök egyszerű csávó, meg amúgy is, csak a média és a divatdiktátorok csinálnak belőle néha majmot. enni meg biztos szeret, csak nem látszik rajta:) 

ezeken a fotókon úgy teccik:)

umiumi3
Előzmény: miramaru (2775)