Húúú nagyon szép papucsok vannak rajta....:))
A múlthéten volt az autóm átvizsgáláson. N+em kellett volna neki, de valamit elnéztünk ezért elvittük. Mondta, a faszi, hogy a "C" sorozatnak csak 30.000. km nél szükséges az átvizsgálás.
MIndegy..ha már elhoztuk elmeséltem a szerelőnek azt a -szerintem- hibát, hogy ritkán, csinál olyat a ótó, hogy a kishópehely és az "auto" felirat együtt villog és egy-két csipogó hangot hallat. Mivel anno megnéztem , hogy ez mit jelent a könyvben, és az egyértelmű hibára utal, sőt azonnali átvizsgálást javasol a könyvecske gondoltam már megkérdezem , hogy mi van ezzel. Ezt 10-15 perces leálllás után már nem csinálja minden normális.
Azt a választ kaptam, hogy ez nem hiba. De mondom neki, hogy együtt villog a hópehely a az auto felírattal ami hibát jelent a könyv szerint. "Asszonya", hogy bármivel is villog együtt a hópehely az nem hiba. Akkor csinálja ezt általában amikor poros úton vagy vizes talajon haladunk, és érzékeli a csúszást. Erősködtem, hogy tudok erről, de akkor csak hópehely villog. Természetesen nem tudtam meggyőzni....:)
Mi a véleményetek?