sziasztok!
köszi a hozzászólásokat! az igazság az, már nem tudtam, én vagyok fordítva bekötve, vagy ő.
igen, örülök neki, hogy megszabadultam tőle.
felelősségvállalásról stb. - azt tudom mondani, amikor a főnökömnek elmondtam, mi a helyzet, akkor azt mondta, azonnal hívjam, megoldjuk, vagy megpróbál valakit keríteni, aki megoldja...
a barátnőmék (többen), az Öcsém, az egyik volt oktatóm is azt mondta, bármiben segítenek - basszus!!! pedig nem is ők vállalták ezt a kiskölket! őket miért érdekli, hogy mi lesz vele / velünk?!
gettó közepe, szoba - konyha : megnéztem, és elméletileg erre telne :o((((((
szerencsére, van egy bank, aki szóba áll velem, mert eddig csak kiröhögtek ha elmondtam, egyedülálló vagyok, és kölcsönt szeretnék.
az egyik volt főnököm most adott annyit kölcsön, hogy a foglalót ki tudom teljesen fizetni + a járulékos költségeket :o) /a volt főnököm egy nő, ő miért bíznik meg bennem, hogy visszafizetem neki?! /
így most nem egy szoba - konyha-hidegvízes vízcsaposba tudom vinni a porontyomat :o)
már beszéltem családjogásszal is - szerinte, örülhet, hogy embör eddig akkor vihetette a gyereket, amikor csak akarta. ajánlotta, hogy szabályoztassam a láthatást.
egy másik történet - lehet filózni rajta, hogy ez a pasi normális-e vagy sem :o))
az exem volt ő is (mármint barátom, nem gyűjtöm a férjeket :o)). utánam járt egy nőcivel, aki rövd idő alat terhes lett. srác elvette, 2 évig nevelte a gyereket. aztán beteg lett a gyerek, és egy ismerős orvoshoz kerültek vele. a gyereknek vér kellett, ezért vércsop vizsgálat - ekkor derült ki, nem is a srác gyereke! DNS vizsgálat - itt egyértelművé vált, hogy nem az övé a gyerek.
azt mondta, 2 évig nevelte, érzelmileg kötődik hozzá. a csajtól elvált. fizeti a gyerektartást, és megkapták a srác elhunyt nagymamájának lakását...
miért vonzom én a hülyéket és a kóbor kutyákat?!
üdv,
A