Igen az RH az az egyik márka, csak a típusát nem tudom, de nekik csak egy típusa van erre, azért nem erölködtem vele tovább.
A gumis nem a teljes igazságot mondta. Lehet, hogy erősített, mert az enyém bitang nehéz, és befelé rohadt vastag a küllője, pedig tízküllős. De az igazság valahogy úgy lehet, hogy kisteherautóra: pl. combi/passenger dilemma, kevesen vesznek alufelnit, tehát nem igazán éri meg gyártani a kis mennyiség miatt, ráadásul a körosztója 5x118 71.1 fúúú ez máshoz nem passzol .
A gumival is sokat tököltem , mert kisbuszra nem igazán vesznek széles 60,50,40,45-re peresített gumit, ezért nem is gyártanak. Pedig nekünk elég lenne a lassú,olcsó. Tehát a választék a sportautó/gyors limuzin kategóriából válogatható, ilyen nagy átmérőjű gumi. Ez viszont a nagy sebességindex miatt rohadt drága. Hát sasolni kell, de ez is inkább csak olyanoknak megy akinek ez a munkája, mint nekem, közel a tűzhöz, és akkor raktártakarításkor lehet ezt azt találni. Nekem így sikerült bolti ár feléért megvenni a Dunlop SP 9000-et, bár így is szívtam a fogam. Címet azért nem írtam ,mert az egyik cím az enyém, a felnit pedig a neten lehet megtalálni. Az alcar.hu volt jó autótervező, de ez most eltünt, lehet majd megint lesz. Ja. Érdemes szeptemberig várni, akkor lesz megint, nyári takarítás, lesz minden olcsón!