M38: Jogsi a munkahelyek % ban feltétel a munkába álláshoz!
Miért?
Miért nem írtál konkrét számot a % jel elé? Talán azért, mert nem tudod, vagy túl kicsi lenne?
Más: Füzesabonyban miért jó szerinted ha át kell szállni.
Nem mondtam, hogy jó, hanem egy lehetőség.
Van olyan amikor a hangos szavai érthetelenek mert az is "lerohad" és akkor a utasok rossz vonatra szállnak.
Ott van a jegyvizsgáló a vonat mellett, meg kell kérdezni, illetve ki kell táblázni a vonatot, és nincs ilyen gond.
Te meg auzt írtad nem kell közvetlen vonat Egernek csakhogy a minőségi turista külföldi utasnak meg igen!
Utoljára kérlek, hogy ne adj a számba olyanokat, amiket soha nem mondtam!
Egerbe csak a közvetlen IC-t szüntetném meg, kétóránként lenne egy tervezett ütemes menetrendben sebesvonat Egerbe (Hatvan-Eger között mindenütt megáll, egy személyvonatot pótolva). És minden órában lenne egy miskolci IC-ről átszállási lehetőség Egerbe. Az előbbinek 2:15, az utóbbinak 1:45-ös utazási ideje lenne.
Én ezt mondtam, azt, hogy Te mást hiszel, azzal nem tudok és nem is akarok mit kezdeni.
És, ha már írni nem tudsz rendesen, akkor legalább olvasni, illetve értelmezni tudd azokat, amiket korábban leírtam, és ne adj se az én, se más szájába olyat, amit nem mondott! Köszönöm.