M38: Amikor én utaztam a 70 esen akkor csak 1 szer volt tömegnyomor!
Egy (néhány) mérés, nem mérés! Ezt már anno a fejembe verték a tanárok, és igazuk van.
Engedd meg, hogy azt mondjam, hogy több százszor többet utaztam, figyeltem a 70-71-es vonalak forgalmát, mint Te. Tehát nem fogadom, nem fogadhatom el a megjegyzéseidet. Lentebb leírtam az utasszámokat, azaz csak a fizető utasok számát! Számolgass belőlük!
PROLÉMAKIVÁLTÓ ok rádió 100 józsi a wc ben nyomorog a 100 ason ez amiatt van mert vannak mellékvonalak.
Nem. taxxx azt próbálja meg magyarázni, hogy előbb a jelenleg is vasúton utazókat próbáljuk meg tisztességesen kiszolgálni, hogy ne üljenek át kocsiba, mint néhány tucat plusz utasért költsünk a mellékvonalakra!
És ha – ilyen vagy olyan okok miatt – a "szakmának" van egy bizonyos kerete, amit a közösségi közlekedésre fordíthat, akkor inkább zárjunk be mellékvonalakat, mint hogy a fővonalak is lerohadjanak, és elveszítsük a jelenlegi is vasúton utazókat.
Szerintem egy fővonal forgalmát ugy kisérletképeen utakra terelném és utána szavazzanak , hogy mi a jobb a vasut vesztesége vagy a dugók meg a balesetek.
Teljesen begőzöltél.....
Már nincs is kedvem válaszolni (remélem látod, hogy szép lassan senki sincs kedve válaszolni, mert akkora őrültségeket írsz... )
Senki nem beszél rajtad kívül a főváonalak forgalmának közútra tereléséről...
Mai világunkban jogsi autó nélkül másodrendü állampolgár vagy
Nem vagyok másodrendű állampolgár, pedig se kocsim, se jogsim - évek óta nem újítottam meg...
Na, most már tényleg megyek vonatozni, remélem lesz ülőhelyem (ha már ilyen morcos az időjárás...)