Amikor én utaztam a 70 esen akkor csak 1 szer volt tömegnyomor!
PROLÉMAKIVÁLTÓ ok rádió 100 józsi a wc ben nyomorog a 100 ason ez amiatt van mert vannak mellékvonalak.
Ezt taxxx állítja állandó fővonali tömegnyomorról ír meg mellékvonali kihasználatlanságról ír. Ezek a különös elektromágneses hullámok utra kellnek meg se állnak a döntéshozóknak akik a nyomorgó(nép)nek izagságot szolgáltatnak.
Különös érdekérvényesítőképessége van Rádoó féléknek mert sírásuk miatt meg kell szünnie előbb a 3 rendü majd a másodrendü hálózat vonalainak. mert az a pénz kell a fővizsgákra mellékvonalbezárás helyett nem a irodista marketinges buzikat kell elzavarni akik 2x keresik a surusnak meg a bakternak. Sok felduzzadt apparátus tagjai akiet még dipomásokkal növelni kívánnak egyes emberekék szerint ugy a 140 ezres létszámhoz vannak méretezve. VOLÁNNAK sincs ekkora apparátusa sok tigli tanglki munkaköre minta MÁV nak.
Én megértem a Rádiot 100 józsit , de ne az én káromra történjen a bezárás!
A képerő előtt élhetjük ujra át vagy terepasztal magányában a vasutazást.?
Szerintem egy fővonal forgalmát ugy kisérletképeen utakra terelném és utána szavazzanak , hogy mi a jobb a vasut vesztesége vagy a dugók meg a balesetek.
Törik az autó dolgozik a autószereő karosszériás meg a biztosítós, tök jó mindez.
A benzineladás meg növeli az állami bevételeket.
Mai világunkban jogsi autó nélkül másodrendü állampolgár vagy csak akkor vévedzs fel öncélü kényszerü bezinpöfögésedből amikor üres a tank s nem ad pénzt a bank.
Csuda jó dugó mégha nem parafa henem közúti az.