husbishag Creative Commons License 2005.06.11 0 0 3980

Nem tugom , hogy mennyire jon ide a temahoz amirol irni szeretnek , de nem igazan talaltam olyan forumot ahol a mondani valomra ertelmes reakciokat kaptam volna vissza.

Mar tob mint 6 eve elek Amerikaban , nem egy leanyalom , ugy tunki nehany honap mulva vegre eljon az ido hogy vegleg visszamennyek Magyarorszagra. Sajnos vannak ketsegeim az otthoni gothic elettel kapcsolatban. Mikor hat evvel ezelott elhagytam az orszagot nen igazan volt arrol fogalmam, mi az hogy gothic. Annak iejen voltak az egyszeru , hetkoznapi emberek meg voltunk mi akik feketebe oltozve Depeche Mode-ot , meg Cure-t halgattunk. Nem is igazan volt hely ahova beillettunk volna (gondolok itt szorakozohelyekre) nekunk csak az maradt , hogy a Dozsa mozi (Dunaujvaros) elott ucsorogtunk nap mint nap , gondolkozva azon miert nem illunk mi ide ? Aztan mikor kijottem ide amiba azt hittem ez a veg nem lesznek barataim nem illek ide sem stb... Aztan egy veletlen folytan megismerkedtem egy sraccal. Kulsore nagyon erdekesnek tunt , piercing-ek , tatkok, fekete cucc , szoval megtudtam tole , hogy az itteni gothic fiatalok egy clubba jarnak ( Detroit cityclub). Be is neztem kovetkezo hetvegen. Az elso este csak egyhelyben ultem es bamultam az embereket , ilyet meg eletemben nem lattam , a ruhak a sminkek , a hajak , nagyon durva volt az egesz . Mostanra mar megszoktam a dolgot azota talaltam meg egy par gothic helyet, mind kiraly ! Aztan most hogy kozeleg a hazakoltozesem ideje ugy gondoltam megprobelok kapcsolatot teremteni otthoni goths fiatalokkal, hat nem igazan sikerult. Egy kicsit el vagyok keseredve , ugy hallottam az otthoni gothic elet meg mindig ott tart mint 6 eve. Nincsenek igazak gothic kulseju emberek es szorakozohely sem nagyon akad. Ha valaki tud valami jot mondani az marhara jo lenne. Nehogy mar leragadjunk a kommunizmusnal emberek!!!